BrilleHuset i Kalundborg – solbriller med UV beskyttelse

De færreste går på stranden uden solcreme. Vi vil gerne beskytte vores hud mod UV-stråling, men alligevel glemmer mange at beskytte øjnene. Dine øjne og huden omkring dine øjne er faktisk meget udsatte i solens stråler. Er du udsat, kan du risikere både kortsigtede og langsigtede skader. Kom derfor ind i BrilleHuset i Kalundborg og få dine næste solbriller.

Solbriller med UV beskyttelse til alle situationer

Et par gode solbriller med UV beskyttelse yder dig den bedste beskyttelse mod solens UV-stråler. Solbriller er din solcreme til øjnene, og det er utrolig vigtigt, at du husker dem. Hvis du er udsat for store mængder UV-stråler, kan du risikere at udvikle øjensygdomme som grå stær og årehindebetændelse. Men hvornår er det så vigtigt at huske at tage solbrillerne på?

  • Du skal bruge solbriller året rundt. Bare fordi det er koldt udenfor, betyder det nemlig ikke, at solen ikke udsender de farlige stråler
  • Husk solbrillerne i formiddags- og eftermiddagstimerne. Her står solen lavere på himlen, hvorved der er større chance for, at du kigger på den end mellem klokken 12-15
  • Bær solbriller, når du er ved strand, vand eller sne, da solen bliver reflekteret på disse overflader

Solbriller med UV beskyttelse beskytter dig i samtlige situationer.

Få solbriller hos optiker i Kalundborg

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine nuværende solbriller har UV beskyttelse, kan du kontakte din optiker i Kalundborg. Vi hjælper dig med solbrillerne eller med at finde et sæt nye, hvis du ønsker en bedre beskyttelse af dine øjne. Med et sæt gode solbriller med UV beskyttelse er du sikker på, at dine øjne har det bedst i solen. Du skal derfor hellere ikke bekymre dig, hvis du kommer til at kigge mod solen. Dit syn er skarpt, afslappet og godt dækket ind.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu