Bredt udvalg af kontaktlinser hos BrilleHuset i Kalundborg

Kontaktlinser kan være lidt svære at bruge. Især hvis det er din første gang med linser. De er ikke helt så nemme at sætte i og tage ud igen som briller. Til gengæld opnår du meget mere frihed ved at bruge linser. Hos BrilleHuset i Kalundborg har vi mange års erfaring med linser, hvilket betyder, at vi også kan hjælpe dig.

Kontaktlinser til alle syn hos optiker i Kalundborg

Som optiker i Kalundborg kan vi hjælpe dig med at finde den rette linsetype til dig og give dig praktisk vejledning. På den måde går du ikke hjem med tvivl eller ikke-stillede spørgsmål. Der findes nemlig linser i alle afskygninger i dag. Du kan både få linser, der ikke kræver rengøring om aftenen, og linser, du ikke engang skal tage ud inden sengetid. De mange muligheder inden for kontaktlinser i dag gør, at vi helt sikkert også kan finde en type, der passer til dig og din hverdag.

5 gode råd til dig, der skal have linser for første gang

Her kan du få gode råd, hvis det er første gang, du skal bruge kontaktlinser:

  1. Husk altid at vaske hænder, før du rører ved linserne eller dine øjne
  2. Prøv altid at starte med det samme øje, så du ikke kommer til at sætte to linser i det samme
  3. Se, hvordan andre sætter linser i
  4. Husk at rengøre dine linser, hvis du bruger flerdagslinser
  5. Skift dine linser efter din optikers anvisning

Hvis du er første gangs bruger, kan det være svært at sætte linser i og tage dem ud igen. Det er helt naturligt. Af samme grund sikrer din optiker sig også, at du får en grundig og praktisk gennemgang, inden du får lov at tage hjem med kontaktlinserne.

Tips til isætning af linser fra Iris