Stort udvalg af briller til børn hos BrilleHuset i Kalundborg

Oplever du som forælder, at dit barn ofte har hovedpine, svært ved at koncentrere sig eller kniber øjnene sammen under læsning, kan det være tegn på synsproblemer. Derfor er det en god ide at kontakte en optiker. Hos BrilleHuset i Kalundborg kan vi ved en synsprøve bedømme, om dit barn har brug for børnebriller.

Kontakt din optiker i Kalundborg vedrørende briller til børn

Synsproblemer hos børn kan skyldes mange ting. I flere tilfælde kan det komme af samsynsproblemer. Det betyder, at dit barns øjne har svært ved at arbejde sammen. Her kan synstræning være en stor hjælp, men det kan også være, at dit barns problem kan afhjælpes med briller. Som optiker i Kalundborg kan vi vise jer de nyeste stel til briller til børn. Brillerne kommer ikke til at sidde i vejen i dagligdagen – heller ikke under sport og leg.

Børns syn udvikler sig

Hvis dit barn bruger briller, er det en god ide at få tjekket barnets syn en gang hvert andet år. Børns syn udvikler sig nemlig indtil teenageårene. Derfor er det vigtigt at tilpasse brillerne løbende. Får dit barn de rigtige briller i tide, er der bedre chance for barnets udvikling.