Stort udvalg af briller hos BrilleHuset i Kalundborg

At vælge nye briller er en stor beslutning. Heldigvis kan vi hos BrilleHuset i Kalundborg hjælpe dig. Ved hjælp af en erfaren optiker er du sikker på, at du finder de briller, der er de rigtige for dig og dine øjne.

Briller med flere slags glas og stel hos optiker i Kalundborg

Hvis du er ny til at gå med briller, kan du hos BrilleHuset i Kalundborg få gode råd og vejledning. Vi kan hjælpe dig med at finde de rette briller, så glasset matcher dine øjnes behov, og stellet passer til dig. Du skal tænke over, hvad brillerne skal bruges til, om du vil signalere noget bestemt, men også hvilke briller der vil klæde lige præcis dig. Når du skal finde dine nye briller, bør derfor overveje din personlige stil, men også din ansigtsform og farve. Herved er det lettere for dig at finde de rette briller.

Få den rigtige makeup

Selv for kvinder uden briller kan det være svært at lægge en flot makeup. Problemet bliver dog ikke mindre, hvis du bruger briller. Nye briller kræver derfor også en ny makeuprutine, da brillerne skaber et større fokus på dine øjne. Hvis du som brillebruger lægger makeup, skal du være opmærksom på flere aspekter:

Er dit brillestel i en kraftig farve, kan det være en god ide at skrue ned for stærke farver i makeuppen. Samtidig kan briller til langsynede få dine øjne til at se større ud, imens briller til nærsynede får øjnene til at virke mindre. Det problem kan du bruge makeup til. En mørk eller mat øjenskygge kan hjælpe dine øjne med at se mindre ud, hvorimod øjenskygge i lysere farve kan få øjnene til at se større ud.