Solbriller til dig og familiens yngste hos BrilleHuset i Kalundborg

Mangler du eller dit barn solbriller? Hos BrilleHuset i Kalundborg har vi et bredt udvalg til hele familien. Vi finder de solbriller, der passer bedst til dine eller dit barns behov.

Vælg solbriller til dig og dit barn hos optiker i Kalundborg

Solbrillekøb er ofte forbundet med din stil. Du vil gerne finde et par, der passer til lige netop dig. Det er en god ide, når du skal vælge solbriller til dig selv. På den måde fuldender du dit look og beskytter dine øjne. Som optiker i Kalundborg kan vi assistere dig i jagten på de rigtige solbriller ved at kigge på din:

  • Stil og smag
  • Ansigtsform
  • Farver

Vi kan også hjælpe med at finde et par til dit barn. Her finder vi en model, der passer til dit barns ansigt, men vi lytter også til, hvad dit barn gerne vil have. Det gælder både, hvis barnet ønsker sig solbriller, der ligner voksensolbriller, eller de populære farverige modeller i plastik. Det kan også være en god ide med en brillesnor. Herved bliver brillerne ikke væk.

Dine børns øjne er også udsat

Som regel vælger du solbriller, fordi du både vil opnå et bestemt look, men også fordi de beskytter dine øjne. Som voksen er det dermed ikke svært at huske at bruge solbriller udenfor. Det kan til gengæld være svært at huske børnene. Det er en fejl, da børns øjne faktisk er mere udsatte for solens stråler end voksenøjne. Dit barns øjne kan ikke sortere solens UV-stråler fra, hvilket kan føre til øjenskader senere hen. Samtidig leger børn og er ofte mere udenfor end voksne. Det betyder, at de oftere er eksponeret for solens stråler. Hvis dit barn ikke har solbriller, kan du hos BrilleHuset i Kalundborg finde et stort udvalg.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu