Kvalitet og design i dansk design briller fra BrilleHuset i Kalundborg

I dag er det at gå med briller yderst moderne, men dansk design er også fremtræden i modebilledet. Slå to fluer med et smæk ved at investere i at sæt flotte, nye briller fra en af de kendte, danske brilledesigner. Hos BrilleHuset i Kalundborg kan du lade dig inspirere og måske endda finde din næste dansk design brille.

Få kvalitet med dansk design briller hos optiker i Kalundborg

Som optiker i Kalundborg går vi meget op i kvalitet og design, når det kommer til vores brilleudvalg. Hvis du derfor gerne vil have en flot brille, der styrker dit syn og din fremtoning, har vi en masse brillemodeller af danske designere at vælge imellem. Med dansk design briller får du nemlig både en behagelig, men samtidig stilet og unik brille. Herved kan du adskille dig fra alle andre og til gengæld inkassere beundrende blikke, når du går ned ad gaden.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Gå efter din stil

Når du skal finde dine nye briller af danske designere, er det vigtigt, at du kender din egen stil. Du kan nemlig let blive forført af de mange brillemodeller, men du bør vælge en brille, der passer ind i din garderobe og til din personlighed. På den måde er du sikker på at finde en dansk design brille, du vil elske at gå med – også om flere år. Inden dit næste brillekøb kan du derfor med fordel stille dig selv følgende eller lignende spørgsmål?

  • Hvad er vigtigt for mig i en brille?
  • Skal brillestellet være i stærke eller mere nedtonede farver?
  • Skal brillen være dominerende eller mere diskret?
  • I hvilke situationer skal jeg bruge brillerne?

Hvis du har en ide om svaret på nogle af disse spørgsmål, er du bedre stillet til den kommende brillejagt.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk