Kvalitet og design i dansk design briller fra BrilleHuset i Kalundborg

I dag er det at gå med briller yderst moderne, men dansk design er også fremtræden i modebilledet. Slå to fluer med et smæk ved at investere i at sæt flotte, nye briller fra en af de kendte, danske brilledesigner. Hos BrilleHuset i Kalundborg kan du lade dig inspirere og måske endda finde din næste dansk design brille.

 

Få kvalitet med dansk design briller hos optiker i Kalundborg

Som optiker i Kalundborg går vi meget op i kvalitet og design, når det kommer til vores brilleudvalg. Hvis du derfor gerne vil have en flot brille, der styrker dit syn og din fremtoning, har vi en masse brillemodeller af danske designere at vælge imellem. Med dansk design briller får du nemlig både en behagelig, men samtidig stilet og unik brille. Herved kan du adskille dig fra alle andre og til gengæld inkassere beundrende blikke, når du går ned ad gaden.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk