BrilleHuset i Kalundborg – find din stil

Briller er en pudsig størrelse. Hovedformålet med dem er, at de skal styrke dit syn, men brillen har også fået en højere status i modeverden. Hos BrilleHuset i Kalundborg rådgiver vi dig om, hvad der passer bedst til dig, din ansigtsform og farver. Vi ved, at briller og stil hænger uløseligt sammen. Du skal være glad for dine nye briller, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde din stil.

Skæv til brillemoden og find din stil hos optiker i Kalundborg

Brillemoden er bred. Det betyder, at du sagtens burde kunne finde en stil eller trend, der passer til lige netop dig, når du skal finde din stil. Samtidig er det vigtigt at huske, at moden kan ændre sig. du kan derfor sagtens lade dig inspirere af de styles og trends, der er moderne lige nu, men du skal bruge brillerne i mindst et par år fremadrettet. Af den grund er det derfor som regel en god ide at vælge en brillestil, der er helt din egen. Briller kan være en forholdsvis dyr fornøjelse, så få mest ud af dine briller ved at finde de helt rigtige for dig.

Fuldend din stil

Vi hos BrilleHuset i Kalundborg er klar til at hjælpe dig på vej mod din egen stil. Vi har briller:

  • Med brede og farverige brillestel, hvis du kan lide det store og overraskende look
  • Lette brillestel til den mere romantiske og enkle stil
  • Der udstråler vintage

Når du skal finde din stil, skal du derfor nøje overveje både form og farver på stellet. Det er vigtigt, at du finde en briller, der passer til det, du gerne vil udstråle. Samtidig skal den også klæde din ansigtsform og farver på bedste vis. Den rigtige brille kan fuldende din stil.

DOWNLOAD STIL GUIDE