BrilleHuset Kalundborg – lokal rådgivning i dit brillehus

Hvem er vi?

BrilleHuset Kalundborg har eksisteret i snart 30 år og vi er stolte af vores flotte butik på Nytorv. Her har vi fået plads til over 1.000 brille og 3 lækre prøverum, spækket med det nyeste specialudstyr og en stor indbydende skranke. Du bliver altid mødt med et smil af én af vores 6 veluddannede optometrister og optikassistenter.

Vi er et team af optikspecialister, der har været i huset i mange år, og har et godt kendskab til vores kunder og deres behov.

Vi tilbyder personlig betjening og høj kvalitet

Hos BrilleHuset Kalundborg får du altid en grundig synsprøve, så dine briller eller kontaktlinser giver dig optimalt syn. Vi tilbyder også øjenscreening. Det kan fange forandringer i øjnene på grund af bl.a. diabetes på et tidspunkt hvor ændringerne kan forebygges, så synet ikke tager skade.

I BrilleHuset Kalundborg sammensætter vi selv vores sortiment, så du finder briller her, der ikke findes andre steder. Vi har de nyeste mærkevarer og fører bl.a. Ørgreen, Rodenstock, Marc Jacobs, Ray Ban, Tom Ford, Fleye og solbriller fra bl.a.  Maui Jim, Ray Ban,  Jimmy Choo og Tom Ford. Hos os hænger pris og kvalitet sammen, så du får noget for pengene.

Vores brilleglas i høj kvalitet kommer fra Rodenstock, der er verdens førende firma indenfor korrektive brilleglas. Vi tilbyder også Freesign progressive brilleglas, for optimal synskomfort for vores langsynede kunder.

Vi har også stileksperter i BrilleHuset, der kan rådgive og vejlede med at finde den helt rigtige fede brille til dig. Vi kigger sammen på farve, form og facon, så du kan være sikker på at få briller, du bliver glad for.  

Butikken er handicapvenlig, og har du svært ved at komme ud til os, klarer vi nemt en hjemmesynsprøve hos dig.

BrilleHuset Kalundborg tilbyder også samsynstræning, der kan hjælpe ved hovedpine, koncentrationsbesvær og vanskeligheder ved at læse eller bedømme afstand pga. dårligt samsyn.

Desuden er vi eksperter i kontaktlinsetilpasning, og tilbyder også natlinser eller Ortho-K linser. Du kan sove dig til et bedre syn med de faste natlinser, der påvirker hornhindens krumning, så du kan se klart om dagen.

Kom ind og lad os kigge på dit syn i Brillehuset Kalundborg – dit lokale BrilleHus!