Hjælp til tørre øjne ved BrilleHuset i Kalundborg

Øjet har et tårelag, der beskytter det mod at tørre ud. Selve tårelaget består af et slimlag, tårefilm og et fedtlag, der forhindrer tårerne i at fordampe for hurtigt. Når du blinker, bliver tårelaget fornyet, men hvis en af tårelagets dele ikke fungerer, bliver dit øje tørt. Hvis du oplever tørre øjne, kan du prøve at afhjælpe problemet selv eller søge hjælp hos BrilleHuset i Kalundborg.

Hvad kan du selv gøre ved tørhed i øjnene?

Tørre øjne kan skyldes mange ting. Måske arbejder du ofte meget koncentreret foran din computerskærm i længere tid? Det kan også være, at indeklimaet ikke er så godt? Eller måske mangler du Omega-3 fedtsyre eller nye briller? Hjælp til tørre øjne fås heldigvis i lige så mange variationer som grunden til problemet. Mange gange kan du endda gøre en masse for selv at løse problemet. Du kan blandt andet afhjælpe problemet ved at:

Hjælp til tørre øjne – hvad kan din optiker i Kalundborg gøre?

Hjælper disse råd ikke, kan du få ydereliger rådgivning hos BrilleHuset i Kalundborg. Med vores erfaring og skarpe blik kan vi undersøge, om dine briller eller kontaktlinser er tilpasset korrekt, og om styrken er den rigtige. I nogle tilfælde kan hjælpen til tørre øjne være at skifte dine nuværende kontaktlinser ud med et par, der indeholder mere vand. Med et tjek kan vi også undersøge, om problemet kan skyldes eventuelle øjensygdomme. Hvis du derimod oplever tørre øjne som følge af øjenkirurgi, kan problemet som regel løses med øjendråber, der hjælper med at fugte dine øjne.